Midmid is in Nederland de partner van Topbloemen voor de websites van bloemisten. Nu Topbloemen in Belgiƫ stopt met de huidige samenwerking, gaat Midmid dit oppakken.

Meer over Midmid

Midmid maakt online  bestellen makkelijk. Naast bloemisten is Midmid actief in food, non-food, convenience en horeca. De kennis uit al deze verschillende sectoren komt samen in de software. Hierdoor is de software zeer compleet en makkelijk in het gebruik voor jou als bloemist en de consument.

Interesse in een nieuwe website?

Midmid maakt overstappen op een nieuwe website makkelijk. Bij het in gebruik nemen van de website, kan je de webshop vullen met boeketten die beschikbaar zijn gesteld in een centrale beeldbank. Zelf aan de slag met foto's van je boeketten is niet nodig.

Naast boeketten heb je alle vrijheid om ook andere producten te verkopen. Denk aan planten, verzorgingsmiddelen, vazen, etc.

Bekijk een demo website

Heb je al een domeinnaam in gebruik? Deze neemt Midmid over van Topbloemen. Voor jou als bloemist komt er geen extra werk bij kijken.

Bancontact, iDEAL, credit card

Klanten kunnen in je webshop afrekenen met allerlei betaalmethodes waaronder Bancontact, iDEAL of credit card. De uitbetaling gaat direct via de betaalprovider Mollie. Kijk voor alle beschikbare betaalmethodes en tarieven op https://www.mollie.com/be/pricing

Website, webshop of beide?

Hebben je al een, niet Topbloemen, website? Dan kan onze oplossing ook worden gebruikt als webshop naast je bestaande website. Vanaf je bestaande website klikt een klant door naar de webshop. De webshop heeft wel jouw logo, maar voor informatie kan de klant terecht op je website.

Liever een website en webshop combineren? Met onze oplossing kan je zoveel informatie en foto's plaatsen als nodig op de website. De website is ook volledig op te maken in jouw huisstijl.

Overstappen?

Met de overstap kom je geen dag zonder website te zitten! Midmid helpt je graag verder.

Stuur een mail naar post@midmid.nl of bel naar +31850653452 voor extra informatie.