Kosteloze noodoplossing voor online bestellen

Momenteel is het voor iedereen een onzekere tijd. Geen idee wat er allemaal nog op ons af gaat komen. Gelukkig zijn er groepen in de samenleving waarop we kunnen leunen. Zoals de gezondheidszorg en degene die voor ons eten/boodschappen zorgen.

Wij willen graag een handje helpen. De afgelopen dagen hebben wij veel vragen gehad over online bestellingen en bezorgen. Wij zouden graag winkels die actief zijn in de voedselketen, de mogelijkheid willen geven om klanten online te laten bestellen. Hoe? Door gratis onze webshop software aan te bieden.

Direct online

Heb jij een winkel en verkoop je groente, fruit, noten, kaas, vlees, vis of andere levensmiddelen? Stuur ons je NAW-gegevens en je assortiment per mail, dan richten wij op basis van je assortiment een kant en klare webwinkel in. Een aanpassing aan je bestaande website is niet nodig.

Met onze software kun je direct aan de slag met afhalen en bezorgen van bestellingen. De webshop met jouw assortiment deel je gemakkelijk via social media.

Bekijk hier een voorbeeld webshop

Wat zijn de voorwaarden?

Je kunt onze webshop software kosteloos gebruiken tot eind juni (of langer indien nodig) (deze actie is niet langer meer geldig). Als alles weer gaat zoals het moet gaan, zetten we het in goed overleg gewoon weer stop. Hopelijk kunnen wij zo ook een steentje bijdragen.

Dus ben jij een verswinkel en kunnen wij je helpen?

Bel naar 0850653452 of stuur een mail naar post@midmid.nl.


Bedankt namens het team van Midmid (Tom, Joop en Linda).Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt met hulp van Eerst en Joris Roovers.